Блог
Затримка відвантаження з-за кордону. Як уникнути дорогих помилок?
19.10.2020

Затримка відвантаження з-за кордону. Як уникнути дорогих помилок?

Поширені затримки відвантаження за кордон і як уникнути дорогих помилок

 

Коли мова йде про доставку за межі країни, для досягнення успіху необхідно дотримуватись різноманітних правил та норм. У міру зростання вашого бізнесу, можливо, ви захочете збільшити використання комерційних послуг доставки.

Тим не менше, існує багато загальних затримок відвантаження. Нижче ми обговоримо деякі із цих затримок та помилки, які можуть їм сприяти.

Видимість у ланцюзі опіки

 

Поширеною причиною затримки відвантаження є недостатня видимість у ланцюзі зберігання. Щоб уникнути цієї затримки з вашим відправленням, важливо переконатися, що ви маєте належну видимість протягом усього процесу. Ви також можете уникнути неефективності протягом усього процесу.

Варіант - використовувати програмне забезпечення, що включає функції для демонстрації прозорості протягом усього процесу доставки, включаючи цифрові накладні, збір підписів та сканування на рівні товару.

Перевірка державних норм

 

Якщо ви експортуєте товар з нової країни, то легко допустити помилки, які можуть затримати доставку. Одне з найбільших - це не перевірка правил цієї конкретної країни. Співпраця з митним брокером - це спосіб вирішити цю проблему, оскільки важко знати всі правила , які можуть вплинути на ваші відправлення.

Митний брокер може допомогти вам у роботі з усіма нормативними актами, а також законодавчими вимогами та поданням документів.

Відсутність опису або неповна документація

 

Залежно від того, що ви відправляєте, може бути легко розмитим у своїх описах. Тому важливо не допускати цієї помилки, оскільки ця інформація повинна бути точною як для митниці, так і для замовника, а також для перевізника. Митний брокер і фірма-перевізник - це чудовий спосіб переконатись, що всі ваші документи та описи заповнені належним чином.

Збільшення витрат на затримки

 

Нарешті, важливо зазначити, що в будь-який час, коли у вас є затримка, це може спричинити різке зростання ваших витрат. Крім того, якщо ви відправляєте швидкопсувні товари, втрачений час через затримки може зіпсувати товари, які ви не зможете продати.

Якщо ви відправляєте сировину, затримки можуть змусити зупинити виробництво, а це означає, що ви втрачаєте гроші через брак сировини, а також не задовольняєте потреби своїх клієнтів.

Існує багато питань щодо своєчасного отримання вантажів через митний процес. Співпраця з митним брокером не є законодавчою вимогою, але вона, безумовно, може допомогти вам прискорити процес завдяки їхнім зв’язкам із системами митного обміну даними.

Якщо ви хочете знизити вартість доставки з-за кордону, зв’яжіться з нами, щоб дізнатись, як ми можемо допомогти вам протягом усього процесу.

Митні брокери SiaBrok - це один із найстаріших митних агентств у Луцьку Волинської області в Україні. Створена в 2009 році, наша компанія - це сучасна компанія з вражаючим процвітанням. Підприємство вміло завойовує довіру та повагу замовника своїм професіоналізмом, прозорістю робочого процесу та почесною працею. Нам подобається працювати з нашими міжнародними партнерами і насолоджуватися тим, що ми робимо. Якщо ви вперше імпортер або експортер або велика корпорація, ми можемо задовольнити ваші потреби.